Informasjon fra Fattighuset

Velkommen til Fattighusets nye hjemmeside!

Fattighuset har alltid hatt et √łnske om √• v√¶re mest mulig tilgjengelig for hjelpetrengende, frivillige og givere.

Takket være mange av våre frivilliges innsats har Fattighuset vært på nett i forskjellige former i mange år med websider, blogger og tilstedeværelse på sosiale media. Uten deres fantastiske bidrag hadde Fattighusets rekkevidde vært så mye mindre, og vi retter en stor takk til dem for det frivillige arbeidet de har gjort for Fattighuset over mange år.

P√• grunn av en utfordrende hverdag hvor vi setter brukernes behov f√łrst har vi aldri f√•tt bygd opp robuste rutiner for vedlikehold av hjemmeside.

Det er besluttet at hjemmesiden skal totalrenoveres med ny teknologi!

Vi har en ny og forenklet addresse, fhio.no (FattigHuset I Oslo), spesielt med tanke p√• enkel inntasting p√• mobiltelefoner. Smarttelefoner er noe av det siste fattige gir slipp p√•, og websiden er √≥g designet for √• v√¶re lett √• lese p√• skjermer av alle st√łrrelser.

Fattighusets blogg blir integrert i hjemmesiden slik at det vil v√¶re en levende side med stadig nytt innhold fra v√•re frivillige og medlemmer – og det vil bli bygd inn automatisk deling p√• Facebook slik at du kan f√łlge oss og diskutere det vi poster.

I tillegg til å være et sted hvor vi har informasjon, bloggposter, aktuelle saker o.l. vil det også være eneste sted på internett hvor Fattighuset legger ut offisielle uttalelser.

Mange av våre gjester snakker ikke norsk, og vi har heller ikke krav om det. Vi tilbyr generell informasjon og oppsummering av viktige nyheter om Fattighuset på engelsk.

Welcome to Fattighuset’s new website!

Fattighuset (Organisation name, literal translation: The Poor House) thanks everybody who’ve helped us staying online on various media for many years.

We are now renovating the website and have a new and simplified address. Beyond general information and important news regarding our services, this is the only place for official statements from Fattighuset.

General information and summary of important news will be available in English.